Deelname inzameling Zeeuws-Vlaanderen oost

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor inzameling in uw regio. 
STORL bouwt aan een inzamelsysteem in 2023 voor lege cans van gewasverzorgingsproducten in uw regio. Resten en restanten van gewasbeschermingsmiddelen zullen in 2024 meelopen in de campagne.

Zodra er inzamellocaties bekend zijn en/of routes worden gereden zullen deze worden vermeld op www.storl.nl en wordt u per mail ge├»nformeerd. 
 
Werkwijze
De cans zonder doppen dienen schoon en droog te worden aangeboden in 400 liter STORL zakken die te verkrijgen zijn via uw distributeur van gewasbeschermingsmiddelen.
Door het werken met de STORL zakken kunnen we op een snelle en veilige manier de handelingen uitvoeren tijdens de inzameling.
Alle aangeboden lege gespoelde plastic cans worden gerecycled en niet meer verbrand en dat is duurzaam en beter voor het milieu.
 
Let op: Indien er zich onderin de STORL zakken vloeistoffen bevinden, worden deze zakken afgekeurd en niet ingenomen. Goed spoelen en goed uitschudden is een absolute voorwaarde voor maximale recycling.
Heeft u vragen neemt u dan contact op met de contactpersonen van STORL. Klik hier
 
LET OP: De focus ligt in 2023 alleen op het inzamelen van lege, gespoelde plastic cans. Het aanmelden voor inzameling van restanten zal pas in 2024 worden gefaciliteerd.
Velden met een * zijn verplicht.

Hoofdlocatie:

*
*
*
*
*
*
Sector (meerdere opties mogelijk):*


*